Çorumlu şehit son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ahmet Demirhan, memleketi Çorum'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hakkari'den havayolu ile Merzifon Havaalanı'na getirilen şehidin...

Google Haberlere Abone ol
Çorumlu şehit son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ahmet Demirhan, memleketi Çorum'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'den havayolu ile Merzifon Havaalanı'na getirilen şehidin naaşı, daha sonra karayolu ile Çorum'un Sungurlu ilçesine getirildi. Sungurlu Devlet Hastanesi morgu'na kaldırılan şehidin naaşı, öğle saatlerinde Sungurlu Ulu Camii'ne getirildi.

''EVİN TEK ERKEK ÇOCUĞUYDU''

Şehit Demirhan'ın ailenin tek erkek çocuğu olduğu ve bir kız kardeşi ile ablasının bulunduğu öğrenildi. Anne Sevim Demirhan ve baba Celal Demirhan çocuklarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehit Demirhan'ın kız kardeşi Kübra Demirhan'ın ise sözleri yürekleri burktu. Demirhan'ın cenazesi Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Küçük İncesu köyünde toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar