Çorum'da uyuşturucu operasyonu

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda 461 adet uyuşturucu nitelikli hap, 399 gram esrar maddesi ve 3.

Google Haberlere Abone ol
Çorum'da uyuşturucu operasyonu

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda 461 adet uyuşturucu nitelikli hap, 399 gram esrar maddesi ve 3.8 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, 10 şüpheli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı, 23 şüpheli şahsın ise uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiği bildirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şüpheliler hakkında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklama da '' Çorum Merkezi ve Afyonkarahisar İlinde yapılan eşzamanlı operasyonla 33 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şüphelilerden 22'si ''uyuşturucu madde kullanmak'' suçuna ilişkin ifadeleri alınarak müdürlüğümüzden serbest bırakılmış, 1 şüpheli ise Cumhuriyet Savcılığı sorgusundan sonra serbest bırakılmıştır. Uyuşturucu madde ticareti suçuna ilişkin yakalanan 10 şüpheli şahıs ise gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilmiştir.'' açıklamasına yer verildi.

Mahkemeye sevk edilen 10 şüpheliden tamamı tutuklanarak ceza evine gönderildiği bildirildi. CİHAN

Yorumlar