Çorum'da TIR otomobile çarptı: 2'si çocuk 5 yaralı

Çorum'da TIR'ın otomobile çarpması sonucu aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.     Kaza, Çorum-Samsun karayolunda meydana geldi. Samsun'dan Çorum istikametine seyir halinde olan Gökhan Afacan (40) yönetimindeki 66 ND 950...

Google Haberlere Abone ol
Çorum'da TIR otomobile çarptı: 2'si çocuk 5 yaralı

Çorum'da TIR'ın otomobile çarpması sonucu aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

    Kaza, Çorum-Samsun karayolunda meydana geldi. Samsun'dan Çorum istikametine seyir halinde olan Gökhan Afacan (40) yönetimindeki 66 ND 950 plakalı TIR, Çomar Barajı yönüne gitmek için yan yoldan dönen Yusuf Aslan'ın (58) kullandığı 19 KN 892 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin içerisinde bulunanlar yola savruldu. Otomobilin içerisindeki 2'si çocuk 5 kişi yaralanırken araç kullanılamaz hale geldi.

    Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Aslan ile birlikte yanında bulunan Şemsi Arslan (53), Eda Bolatbaş (4), Ege Bolatbaş (3), Semra Bolatbaş (33) yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücüler tarafından durum hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Samsun yolu uzun süre trafik akışını kapalı kalırken bir süre sonra polislerin kontrolleri ile geçişler sağlandı.

    Otomobil sürücüsü Yusuf Aslan'ın durumu ciddiyetini korurken kazayı yara almadan atlatan TIR sürücüsü Gökhan Afacan, gözaltına alındı.

    Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar