Çorum'da sele kapılan belediye işçisi öldü

Çorum'un Osmancık ilçesinde yağmur nedeniyle kapanan D100 Karayolu'nu açmaya çalışan belediye işçisi, bir süre selde sürüklendikten sonra rögara düştü. Arkadaşları tarafından kurtarılan işçi hastanede yaşamını yitirdi.Osmancık'ta...

Google Haberlere Abone ol
Çorum'da sele kapılan belediye işçisi öldü

Çorum'un Osmancık ilçesinde yağmur nedeniyle kapanan D100 Karayolu'nu açmaya çalışan belediye işçisi, bir süre selde sürüklendikten sonra rögara düştü. Arkadaşları tarafından kurtarılan işçi hastanede yaşamını yitirdi.

Osmancık'ta dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış nedeni ile Tillim Çayı'nın taşması sonucu ise D-100 Karayolu kapandı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bunun üzerine Osmancık Belediyesi'ne bağlı ekipler kapanan yolu açmak için çalışma başlattı. Çalışmalar esnasında sele kapılan Serdar Arslan (34) isimli işçi metrelerce sürüklendikten sonra rögara düştü. Arkadaşlarının müdahalesi sonucu kurtarılan Arslan, önce Osmancık Devlet Hastanesi'ne ardından da Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CİHAN

Yorumlar