Çorum'da sel hayatı felç etti

Çorum'un Osmancık ilçesinde yağan sağanak yağış sonrası ev ve işyerlerini su bastı. Tillim Çayı'nın taşması sonucu ise Karadeniz'i İstanbul'a bağlayan D-100 karayolu 3 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Osmancık ilçesinde, akşam saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Çorum'da sel hayatı felç etti

Çorum'un Osmancık ilçesinde yağan sağanak yağış sonrası ev ve işyerlerini su bastı. Tillim Çayı'nın taşması sonucu ise Karadeniz'i İstanbul'a bağlayan D-100 karayolu 3 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı.

Osmancık ilçesinde, akşam saatlerinde başlayan yağmur ve dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat yağan yağmur sonrası birçok ev ve işyerlerini su bastı. Öte yandan, çalışma yapan belediye işçisi Serdar Arslan, sel sularına kapılarak kanala düştü. Diğer çalışanlar tarafından son anda kurtarılan Arslan, ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğu öğrenilen Serdar Arslan daha sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Osmancık Belediyesi'ne bağlı ekipler, selden zarar gören ev ve işyerlerini temizleme çalışmalarını sürdürürken, çevre yolunda bulunan leblebiciler de yağmurdan nasibini aldı.

Tillim Çayı'nın taşması sonucu ise D-100 karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı araçlar yol kenarlarında mahsur kaldı.

CİHAN

Yorumlar