Çorum'da feci kaza!

ÇORUM’da kontrolden çıkan otomobilin viyadüğün ayağına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne, baba ve iki çocuğu yaşamını yitirdi. Ölen öğretmen Yusuf Özkan’ın, 25 Temmuz’daki düğünü için hazırlanan davetiye ve nikah şekerleri kaza sonrasında yola saçıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çorum'da feci kaza!

4 ölümlü kazadan geriye düğün davetiyesi kaldı
Kaza Çorum- Sungurlu karayolu 35’inci kilometresinde 06.45 sıralarında meydana geldi. Burdur’dan Çorum’a giden Salih Özkan (50) yönetimindeki 15 HH 022 plakalı Otomobil, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan bariyerlere, daha sonra da yol üzerindeki viyadüğün ayağına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Salih Özkan ve otomobilde bulunan eşi Sıddıka Özkan (47) kızı Vahide Özkan (25) oğlu Yusuf Özkan (27) olay yerinde öldü. araçta sıkışa 4 kişinin cansız bedeni, itfaiye ekibi tarafından güçlükle çıkarıldı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.   BİR AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKMIŞ
Jandarma ekipleri, araçtan çevreye savrulan eşyaları topladı. Eşyalar arasında kazada ölen Yusuf Özkan’ın düğün davetiyesi ile nikah şekerleri de çıktı.
Burdur’da öğretmen olan Yusuf Özkan’ın yine kendisi gibi öğretmen olan Sümeyye Tulum ile 25 Temmuz’da düğün yapacağı belirtildi. Baba Salih Özkan’ın ise Çorum Şeker Fabrikası’nda çalıştığı, ailenin dün Burdur’da oğullarının nişan törenini yaptıktan ardından Çorum’a döndükleri bildirildi.
Kazayla ilgili Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar