Çorum Samanyolu Koleji Türkiye üçüncüsü oldu

Çorum Samanyolu Koleji Türkiye genelinde düzenlenen akıl oyunları yarışmasında takım halinde Türkiye 3'ncüsü oldu. Merkezi Ankara'da bulunan Anadolu Özel Okullar Derneği'ne (ANÖZDER) bağlı özel okullar arasında geleneksel olarak düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Çorum Samanyolu Koleji Türkiye üçüncüsü oldu

Çorum Samanyolu Koleji Türkiye genelinde düzenlenen akıl oyunları yarışmasında takım halinde Türkiye 3'ncüsü oldu. Merkezi Ankara'da bulunan Anadolu Özel Okullar Derneği'ne (ANÖZDER) bağlı özel okullar arasında geleneksel olarak düzenlenen ''3. Akıl Oyunları Ve Matematik Yeteneği'' yarışmalarında Çorum Samanyolu Koleji öğrencileri büyük başarı elde etti.

Ankara Samanyolu Koleji Batıkent Kampüsü'nde, Akdeniz'den Karadeniz'e bütün Orta Anadolu illeri özel okullarının geniş katılımıyla toplam 18 ayrı kategori de düzenlenen yarışmalara bütün kategorilerde katılan Çorum Samanyolu Koleji öğrencileri 746 puan toplayarak 2 altın, 4 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazanarak Türkiye 3'ncüsü oldu.

Çorum Samanyolu Koleji Müdürü Şeref Aydur, ''Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onları hayata çok yönlü olarak hazırlamak biz eğitimcilerin en önemli sorumluluğudur.'' dedi.

Bu yarışmalar çocuklar açısından kendilerini ifade etme ve zihinsel olarak kendilerini geliştirmelerine çok büyük katkı sağladığını ifade eden Aydur, ''Özellikle, çocukların ilgi ve algı dünyalarına giren bir sürü zararlı ve gereksiz şeylerin yerine böyle güzel etkinliklerin yapılmasını çok anlamlı ve değerli buluyorum. Samsun'da yapılan yarı finallerde 2'nci olarak, Anakara'daki finallere katılma başarısı elde etmiştik. Ankara'dan da güzel derecelerle döndük.'' ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar