Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binasına kavuştu

Çorum Belediyesi tarafından yapılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binasına kavuştu

Çorum Belediyesi tarafından yapılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapımı tamamlanan müdürlüğün binasında toplantı yaptı. Burada konuşan Külcü, maliyeti 3 milyon 603 bin lira olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kent Park Projesi dolayısıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün yapımı karşılığında, belediyeye iki arsanın verildiğini belirtti. Külcü, belediye olarak söz konusu müdürlük için söz verilen yeni binanın tamamlandığını ve belediyelerine devri gerçekleştirilecek olan kamyon garajı ve sebze hali arsalarının devri için de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Külcü, ''4 bin 760 metrekarelik kapalı alana sahip yeni müdürlük binası 100 araçlık otoparka da sahip. Çorum'un ufkunu açmak için kurumlar arası işbirliği var. Kent Park projemiz kapsamında müdürlük binası en önemli noktalardan birisiydi ve söz verdiğimiz gibi müdürlüğümüze yeni ve modern binasını kazandırdık.'' dedi. CİHAN

Yorumlar