Çöpten çıplak adam çıktı

Ankara Hacı Bayram Veli Camii güvenlik görevlileri, cami otoparkı çıkışındaki çöp konteynerı içinde çıplak erkek görünce şaşkına döndü.

Google Haberlere Abone ol
Çöpten çıplak adam çıktı

Ankara Hacı Bayram Veli Camii güvenlik görevlileri, cami otoparkı çıkışındaki çöp konteynerı içinde çıplak erkek görünce şaşkına döndü.

Olay, bugün sabah namazı sonrası Ankara Hacı Bayram Camii yakınında meydana geldi. Güvenlik görevlilerinin anlattığına göre Yasin S. isimli bir kişi, sabah namazı kılındıktan sonra yüksek sesle Kuran-ı Kerim okumaya başladı. İbadetlerini sürdüren diğer cemaatin rahatsız olmaması için güvenlikçiler, Yasin S.'den alçak sesle okuma yapmasını istedi; ancak aynı şekilde devam edince cami dışına çıkmasını talep etti. Yasin S., cami otoparkından otomobiline binerek bulunduğu yerden ayrıldı. Hacı Bayram Veli Camii'ndeki görevli güvenlik ekibi, çevrede dolaşırken otoparkın çıkışında kapısı açık vaziyette bir otomobil görünce şüphelendi, incelemek için aracın yanına geldi. Aracın çevresindeki giysileri fark eden güvenlikçilerin şüphesi iyice arttı. Çevreyi incelemeye başlayan görevliler, yakındaki bir çöp konteynerinin içinde az önce camiden çıkardıkları Yasin S. ile karşılaşınca şaşkına döndü. Görevliler, çöp konteynerı içinde sabah ayazında çırılçıplak halde bekleyen şahsı çıkarmak için olay yerine polis ve sağlık ekibi çağırdı.

Soğuktan titreyen çıplak şahıs, bulunduğu yerden çıkartılarak kontrol için hastaneye götürüldü. Şahsın üzerinden çıkardığı elbiseler ambulansa konuldu, araç da incelenmek üzere bölgedeki karakola götürüldü. Sabah bölgenin çöpünü toplamaya gelen temizlikçi ve olayı gören vatandaşlar da ilk kez karşılaştıkları manzaranın şaşkınlığını yaşadı.

CİHAN

Yorumlar