ÇOMÜ bahar şenlikleri yürüyüşle başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) geleneksel hale gelen Bahar Şenlikleri’nin 19’uncusu kortej yürüyüşüyle başladı.Bir hafta sürecek olan şenlikler yürüyüşle başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen ÇOMÜ Öğrenci...

Google Haberlere Abone ol
ÇOMÜ bahar şenlikleri yürüyüşle başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) geleneksel hale gelen Bahar Şenlikleri’nin 19’uncusu kortej yürüyüşüyle başladı.

Bir hafta sürecek olan şenlikler yürüyüşle başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen ÇOMÜ Öğrenci Toplulukları ile akademisyenler, balon uçurdu. Ardından kortej yürüyüşe geçti. Kordon boyunu takiben Anafartalar Kampüsü’ne yürüyen öğrenciler burada düzenlenen Grup Mora konseriyle coştu.

Bahar Şenlikleri’nin ikinci gününde, Troia Kültür Merkezi’nde İlk Nefes Topluluğu Fotoğraf Sergisi açılacak. Saat 20.00’de Ünlü Piyanist Tuluyhan Uğurlu piyano resitali sunacak. 14 Mayıs Çarşamba günü Eski Ermeni Kilisesi’nde Tasavvuf Topluluğu tarafından Şehrin Seması Gösterisi gerçekleştirilecek. Ayrıca, Grup Sırname Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda konser verecek. 15 Mayıs tarihinde saat 20.30’da Ceylan Ertem, 22.00’de ise ünlü rock grubu Model Dardanos Yerleşkesi’nde sahne alacak. 16 Mayıs tarihinde saat 20.30 Kolektif İstanbul, 22.00’de ise Zakkum sahne alacak. 17 Mayıs Cumartesi günü 20.30’da DJ Hakan Dönmez, 22.00 ise Ferhat Göcer konser verecek. Bahar Şenlikleri’nin son günü olan 18 Mayıs’ta ise 20.30’da Pop ART, 22.00’de ise Kolpa konseri gerçekleşecek.

CİHAN

Yorumlar