Çocuklarının gözü önünde eşini vurdu

Fatih’te cinnet getiren koca, iki çocuğunun gözü önünde eşini silahla vurarak yaraladı. Kızgın koca daha sonra silahıyla kendi canına kıyarak hayatına son verdi. 15 önce doğum yapan yaralı kadın ise olay yerine gelen sağlık ekipleri...

Google Haberlere Abone ol
Çocuklarının gözü önünde eşini vurdu

Fatih’te cinnet getiren koca, iki çocuğunun gözü önünde eşini silahla vurarak yaraladı. Kızgın koca daha sonra silahıyla kendi canına kıyarak hayatına son verdi. 15 önce doğum yapan yaralı kadın ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı

Olay, Arabacı Beyazıt Mahallesi Vidin Caddesi 39 numarada saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, aynı mahallede pastane sahibi olan 43 yaşındaki Halit Yozgatlı okuldan çıkan oğlunu alarak eve doğru yola çıktı. 15 gün önce dünyaya gelen diğer oğlu ve eşi Emel Yozgatlı’nın bulunduğu eve gelen Yozgatlı ile eşi arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrası cinnet getiren koca, üzerindeki tabancayla eşini vurdu. Halit Yozgatlı daha sonra ise silahı kafasına dayayarak tetiğe bastı.

Daireden silah sesleri gelmesi üzerine apartman sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri cinnet getiren kocanın hayatını kaybettiğini belirledi. Eşinin silahından çıkan kurşunla karnından yaralanan Emel Yozgatlı ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Evde yaşanan dehşet anlarına tanık olan çiftin çocukları bir akrabalarının evine götürüldü. Polis ekipleri cinnet getiren kocanın cenazesinin bulunduğu dairede inceleme yaptı.

BABA VE OĞUL OLAY ÖNCESİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Cinnet getirerek eşini vuran ve daha sonra ise hayatına son veren Yozgatlı ve oğlu, mahalledeki bir mağazanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde baba Halit ve okuldan çıkan oğlunun saat 10.45 sıralarında el ele eve doğru yürümeleri görülüyor. Saat 12.15 sıralarında ise baba-oğlun geldiği dairede dehşet anları yaşandı.

Yaşamını yitiren Yozgatlı’nın akrabaları, olayın yaşandığı apartmanın önünde sinir krizleri geçirdi. Halit Yozgatlı’nın olay yerinde rahatsızlanan annesi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayda yaralanan Emel Yozgatlı’nın hastanedeki tedavisi devam ederken ameliyata alınacağı belirtildi. Kadının 15 gün önce doğum yaptığı ve bir erkek çocuk dünyaya getirdiği öğrenildi.

Cinnet getiren kocanın cenazesi ise, polis ve savcının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Yorumlar