Çocukların illüzyon merakı

Adana Optimum Alış Veriş Merkezi’nde aileler alışveriş yaparken çocuklar, Çocuk Kulübü’nde zihinsel ve bedensel gelişimlerine uygun birbirinden renkli aktivitelerle eğleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Çocukların illüzyon merakı

Adana Optimum Alış Veriş Merkezi’nde aileler alışveriş yaparken çocuklar, Çocuk Kulübü’nde zihinsel ve bedensel gelişimlerine uygun birbirinden renkli aktivitelerle eğleniyor. Çocuklara çocukluklarını doya doya yaşatan Adana Optimum’da bu kez illüzyon şov vardı. Hamur Organizasyon’un başarılı illüzyonisti Murat İkiz, el çabukluğuyla birbirinden ilginç gösteriler sunarken, çocukları şaşkınlık içinde bıraktı. Nefeslerin tutulduğu şovda oluşan renkli görüntülere çocukların kahkahaları eşlik etti. Anne ve babalar, güçlü markaların ürünlerini uygun fiyata alabilmenin keyfini yaşarken, çocukların da birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceli dakikalar yaşadığı Çocuk Kulübü’nde illüzyon hakkında bilgi veren Murat İkiz, “Aslında sihir diye bir şey yoktur. Her şey el çabukluğundan ibaret.” dedi.

Gönüllerince vakit geçiren çocukların mutluluğuna, anne ve babaları da eşlik ederken, etkinlik sonunda çocuklara küçük sihirbazlık oyuncakları hediye edildi.
CİHAN

Yorumlar