Çocukları Cam'dan Kurtardılar

Esenler'de öğle saatlerinde 2 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Evde bulunan 3 çocuk, itfaiye ve vatandaşların ortak çalışmasıyla kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çocukları Cam'dan Kurtardılar

Namık Kemal Mahallesi 32 sokak 5 numaradaki 2 katlı bir binanın üst katında henüz belirnemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre yangın, anne 3 çocuğunu evde bırakıp, dışarı çıktıktan kısa bir süre sonra çıktı. Evin arka odasında çıkan yangın, kısa sürede binanın çatısına da sıçradı. 

ÇOCUKLARI ELDEN ELE VERİLEREK KURTARILDI

Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye merdiveni yardımıyla ikinci kata ulaşan bir itfaiye eri, pencereden baktığında içerideki yaşları küçük çocukları gördü. Hemen evin içine giren itfaiye eri, çocuları balkona çıkarttı. Bu sırada olayı gören 3 vatandaşlar ise merdivene çıkarak, itfaiye erinin çocukları kendilerine vermesini istedi. Çocular itfaiye eri tarafından tek tek merdivende bekleyen vatandaşlara verildi. 3 kişi çocukları elden ele vererek aşağıya indirdi. Çocukların kurtarılma görüntüleri, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 
Yangında dumandan etkilenen 3 küçük çocuk, ambulasa konularak tedavi edildi. Olay yerine gelen takviye itfaiye ekiplerinin de yardımıyla, yangın kısa sürede söndürdü. Yangın söndürüldükten sonra olay yerine geldiği iddia edilen anne çocuklarını alarak, yakınlarının yanına gittiği öğrenildi. İtfaiye ekipleri olayla ilgili inceleme başattı.

Yorumlar