Çocuklara ‘Kur’an öğretiyor’ diye hedef gösterilen müdür görevden alındı

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, gerekçe gösterilmeden merkeze alındı. Bozkurt, çocuklara Kur’an öğrettiği gerekçesiyle hedef gösterilmişti. Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi...

Google Haberlere Abone ol
Çocuklara ‘Kur’an öğretiyor’ diye hedef gösterilen müdür görevden alındı

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, gerekçe gösterilmeden merkeze alındı. Bozkurt, çocuklara Kur’an öğrettiği gerekçesiyle hedef gösterilmişti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin Diyarbakır’da katıldığı toplu nikah törenine de ev sahipliği yapan Bozkurt, 5 teşekkür, 3 takdir, 3 başarı, 1 üstün başarı, 2 maaşla ödüllendirme olmak üzere 14 ödül ile birçok sertifika ve katılım belgesine sahip Bozkurt, Diyarbakır’da engelli ve yaşlı hizmetleri, çocuk ve kadının statüsü hizmetleri, aile toplum ve Ar-Ge alanlarında son 10 yılda yapılan çalışmalardan daha çok hizmete imza atmıştı.

"ÇOCUKLARA KUR’AN-I KERİM ÖĞRETİYOR DİYE HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ"

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, görevden alınmadan önce PKK’ya yakın medya tarafından yurtta kalan çocuklara ‘Kur’an öğretiyor’ denilerek hedef gösterilmişti. Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün yurtlarında kalan çocuklardan isteyenlere Kur’an-ı Kerim öğrenme imkanı sunulmuştu. Bu sayede çok sayıda çocuk ve genç Kur'an öğrenmişti. Ayrıca, yine yurtlarda kalan çocuklara yönelik Diyarbakır Müftülüğü'yle birlikte manevi programlar düzenlenmişti. Bozkurt döneminde yine 4 SODES projesi yürütülmüş ve bin 200 çocuğa sosyal aktivitelerden yararlanma imkânları sunulmuştu.

CİHAN

Yorumlar