Çocuklar hayallerindeki EXPO'yu resimle anlattı

Antalya’da 4 ile 11 yaşları arasındaki çocuklar, hayallerindeki EXPO’yu çizdi. EXPO 2016 Antalya’nın Tema Yazılımı Projesi kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Expo’ konulu etkinlikte, çocuklar hem eğlendi, hem de nasıl bir Expo görmek istediklerini resi.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar hayallerindeki EXPO'yu resimle anlattı

Antalya’da 4 ile 11 yaşları arasındaki çocuklar, hayallerindeki EXPO’yu çizdi. EXPO 2016 Antalya’nın Tema Yazılımı Projesi kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Expo’ konulu etkinlikte, çocuklar hem eğlendi, hem de nasıl bir Expo görmek istediklerini resimle anlattı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Kreatif Çalışma Gurubu ile Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda çocuklara, EXPO 2016 Antalya’nın bir dünya bahçesi olacağı belirtilerek, nasıl bir bahçe görmek istediklerini resimlemeleri istendi. EXPO 2016 Antalya şapka ve tişörtlerini giyen çocuklar, kendilerine verilen pastel boyalarla resim çizdi. Çocuklar tarafından yapılan resimler toplanarak, Tema Yazılımı’nda değerlendirilecek ve EXPO 2016 Antalya’ya katılacak ülkelerle paylaşılacak.

Palyaço gösterisinin de yapıldığı etkinlikte bir açıklama yapan Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer, Ziraat Mühendisleri Odası olarak EXPO 2016 Antalya Konseyi ve Kreatif Çalışma Grubu’nun üyesi olduklarını belirtti. Tuncer, çocuk gözüyle Expo’nun nasıl olduğunu görmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar