Çocuklar çiçekleri hem anneleri, hem de Anneler Günü için kesiyor

Çiçek yetiştiricilerinin çocukları hem kendi anneleri ve tüm anneler için çiçek kesiyor. Antalya'nın yoğun çiçek serasının bulunduğu Aksu ilçesinde çiçek yetiştiricileri, Anne Günü taleplerine çiçek kesimi yapmada çocukları da yardım...

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar çiçekleri hem anneleri, hem de Anneler Günü için kesiyor

Çiçek yetiştiricilerinin çocukları hem kendi anneleri ve tüm anneler için çiçek kesiyor. Antalya'nın yoğun çiçek serasının bulunduğu Aksu ilçesinde çiçek yetiştiricileri, Anne Günü taleplerine çiçek kesimi yapmada çocukları da yardım ediyor. Çiçek yetiştirici ailelerin çocukları Anneler Günü için kestikleri bazı çiçekleri anneleri saklıyor.

Ümmü Gülsüm Erdoğan, hem kendi annesi ve tüm annelere gitmek için seradan çiçek kesimi yaptığını söyledi. Aksu Gerbera Kesme Çiçek Yetiştiricileri Tanıtım Grubu İmdat Göksu, Anneler Günü için çiçek talebinin iyi olduğunu söyledi.

Anneler Günü çiçek talebine karşı ailecek çiçek kesimi yaptıklarını belirten Göksu, çocuklarının çiçek kesiminden hoşnut olduğunu kaydetti. Göksu, "Taleplere cevap vermek için çocuklarımızla birlikte çiçek kesiyoruz" dedi.

Babasının karanfil serası olduğunu belirten Ali Yılmaz, Anneler Günü için çiçek kesimine ailesine yardımcı olduğunu söyledi. 11 yaşındaki Ali Yılmaz, sera içinde bulunan en güzel karanfili kendi annesi için kestiğini Anneler Günü'nde vereceğini ifade etti.

Çiçek serasında anne ve babasına yardım eden Meryem Yıldız'da seradaki en güzel çiçeği annesi için kestiğini Anneler Günü'nde hediye edeceğini kaydetti.

İbrahim Öztürk isimli çocuktan ailesinin Aksu'da bir serada işçi olarak çalıştığını beğendiği kırmızı renkli bir karanfili annesi için kestiğini Anneler Günü'de hediye etmek için kendisinin hediye paketi yaptığını söyledi.

Öteyandan Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, verilerine göre Antalya'dan yıllık Anneler Günü için 36 ülkeye 30 milyon dal kesme çiçek ihraç ediyor.

CİHAN

Yorumlar