Çocuğuna ilaç alamadığını söyleyen şahıs, güçlükle ikna edildi

Ankara’da oğlunun epilepsi hastası olduğunu söyleyen ve çocuğuna ilaç alamadığını belirten bir kişi Adalet Bakanlığı ek bina inşaatına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Çocuğuna ilaç alamadığını söyleyen şahıs, güçlükle ikna edildi

Ankara’da oğlunun epilepsi hastası olduğunu söyleyen ve çocuğuna ilaç alamadığını belirten bir kişi Adalet Bakanlığı ek bina inşaatına çıktı. Şahıs, polisin uzun süreli çalışması sonucu güçlükle ikna edildi.

    Olay, akşam saatlerinde başbakanlık binası karşısında inşaat halinde olan Adalet Bakanlığı ek binasında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, oğlunun epilepsi hastası olduğunu ve ilaç alamadığını belirten Kenan B., bina önündeki reklam panosunun üzerine çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri şahsın bulunduğu yerin altına çadır açtı. Emniyet güçleri ise şahsı ikna etmek için reklam panosunun üzerine çıktı. Uzun süre ikna edilemeyen Kenan B., yanına yaklaşmak isteyen polise elindeki demir çubuğu salladı.

    Uzun süre polisi uğraştıran şahıs daha sonra kendi imkanlarıyla bulunduğu yerden indi. Kenan B., kendisini polis aracında bekleyen çocuğuyla birlikte karakola götürüldü. CİHAN

Yorumlar