Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs: Öldürmediğime Dua Etsin

Osmaniye'de 9 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye çalışan şahsın ifadesi kan dondurdu: 'Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. O da sokakta tek başına dolaşmasaydı.'

Google Haberlere Abone ol
Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs: Öldürmediğime Dua Etsin

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir çocuğa tecavüz etmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan kişi ifadesinde, 'Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. Hep öldürenleri de görüyoruz' dedi.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETMEYE KALKTI

Edinilen bilgiye göre, Kadirli'de yaşayan M.K. (26), mahallede oyun oynayan 9 yaşındaki bir çocuğa, kandırarak götürdüğü yerde tecavüz etmeye çalıştı. Çocuğa tecavüz etmeyen M.K., daha sonra cinsel tacizde bulunarak çocuğu mahalleye art getirdi.

'ÖLDÜRMEDİĞİMİZE DUA ETSİN'

Aile, çocuğun vaziyeti anlatması üstüne M.K.'dan şikayetçi oldu. Polis ekiplerince yakalanıp gözaltına tahsil edilen M.K., emniyetteki işlemlerinin peşinden Kadirli Adliyesi'ne çıkarıldı. M.K. soruşturmayı yürüten savcıya verdiği ifadede, vakayı soğukkanlı biçimde anlattı. M.K.'nın, 'Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. Hep öldürenleri de görüyoruz. O da sokakta tek başına dolaşmasaydı' biçiminde anlatım verdiği söylendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

M.K. ifadesinin peşinden 'küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanarak, Osmaniye Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar