Cizreli sporcu Balkan 3.'sü oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan İbrahim Halil Güzel, Sakarya’da yapılan Balkan Wushu Şampiyonası'nda 70 kiloda 3. oldu. Cizre'de gençler, milli takımda da görev yapan Antrenör Zahit Sevinik tarafından sporla tanıştırılarak, uluslararası...

Google Haberlere Abone ol
Cizreli sporcu Balkan 3.'sü oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan İbrahim Halil Güzel, Sakarya’da yapılan Balkan Wushu Şampiyonası'nda 70 kiloda 3. oldu.

Cizre'de gençler, milli takımda da görev yapan Antrenör Zahit Sevinik tarafından sporla tanıştırılarak, uluslararası müsabakalara katılıyor. Sporcularından İbrahim Halil Güzel, 12-15 Haziran 2014 tarihlerinde Sakarya’da yapılan Balkan Wushu Şampiyonası'nda 70 kiloda dünya çapındaki rakiplerini eleyerek büyük bir başarı elde edip 3. oldu. Milli sporcu olma şansını yakalayan İbrahim Halil Güzel, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretmenlik bölümünü kazanmak için de büyük bir fırsat yakaladı.

Cizre gençlik Hizmetleri ve ilçe Spor Müdürü Abdulhekim Selimoğlu, yaptığı açıklamada, "Bize verilen destekler sayesin oluşturduğumuz kaliteli eğitmen kadromuzla birçok alanda ulusal ve uluslar arası dereceler elde ettik ve etmeye devam ediyoruz. Özellikle 4 ayrı savunma sporlarında katıldıkları her turnuvada üst düzey dereceler alarak Cizre’nin ve Şırnak ilimizin yüzünü güldürüyorlar. En son ülkemiz adına Balkan Şampiyonasına katılan sporcumuz İbrahim Halil Güzel’i, antrenörümüz Zahit Sevinik ve ekibini yaptıkları gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Tüm aktivitelerimiz gibi ücretsiz olan savunma sporları kurslarına isteyen her gencimiz katılabilir. Haftanın her günü olan çalışmalara katılmak için tek yapmanız gereken Spor Salonunda bulunan İlçe Müdürlüğümüzü ziyaret etmenizdir. Haydi, gençler sağlıklı bir yaşam, başarı ve sporda iyi bir gelecek için salonlarımıza bekliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar