Cizre’de PKK’nın asayiş timinin cephaneliğine 2. operasyon

Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından PKK’nın asayiş timinin cephaneliğine 15 gün içinde ikinci operasyon düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Cizre’de PKK’nın asayiş timinin cephaneliğine 2. operasyon

Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından PKK’nın asayiş timinin cephaneliğine 15 gün içinde ikinci operasyon düzenlendi. Geniş kapsamlı yapılan operasyonda eyleme hazır 160 adet molotof bombası, 5 adet el yapımı bomba, çok sayıda örgütsel malzeme ve doküman ele geçirildi.

Cizre’de, BDP’li vekillerin serbest bırakılmamasını protesto etme bahanesiyle ortaya çıkan PKK’nın asayiş timi olarak bilinen Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi(YDG-H), yine halkın huzurunu bozmaya çalışıyor. Eylem yapmak için topladıkları patlayıcıları güvenlik güçlerine karşı kullanmak isteyen YDG-H’liler, son anda bir ihbarla fark edildi. Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği'ne gelen bir ihbardan sonra terörle mücadele ekibi belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Cizre Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı terörle mücadele ekipleri tarafından Cizre’de son zamanlarda yasadışı çıkan olaylarda kullanılmak istenen YDG-H’lilerin Nur Mahallesi’ndeki cephaneliğine yapılan operasyonda 160 adet molotof bombası, 5 adet el yapımı bomba, çok sayıda örgütsel malzeme ve doküman ele geçirildi.
CİHAN

Yorumlar