Cizre’de izinsiz gösteriye polis müdahalesi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapmak isteyen göstericilere polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Cizre’de, bir grup örgüt yandaşları tarafından yapılan izinsiz gösteriye polis müdahale etti. Cudi Mahallesi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Cizre’de izinsiz gösteriye polis müdahalesi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapmak isteyen göstericilere polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Cizre’de, bir grup örgüt yandaşları tarafından yapılan izinsiz gösteriye polis müdahale etti. Cudi Mahallesi’nde toplanan grup, Sur Mahallesi’ne kadar meşaleli yürüyüş yapıp Nusaybin Caddesi’ne çıktı. Burada yoldan geçen araçları durduran eylemciler, yolu trafiğe kapattı. Araçlardan kimlik soran eylemciler, yola barikat kurup lastik yaktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Göstericiler polislere de havai fişek, molotof bombası ve el yapımı patlayıcılarla saldırdı. Olaylar geç saatlere kadar devam etti.

Öte yandan, olayların sık sık yaşandığı Nusaybin Caddesi’nde ışıkların olmaması dikkat çekti. Cadde boyunca aydınlatma lambaların bulunmamasından dolay önceki gece bir polis aracı ile TIR çarpışmıştı ve polis aracında bulunan 3 polis memuru yaralanmıştı.

CİHAN

Yorumlar