Cizre Fem Dershanesi dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yıllardır eğitim faaliyetlerini sürdüren Fem Dershanesi, her sene olduğu gibi bu sene de YGS sınavında Şırnak birincileri çıkarttı.

Google Haberlere Abone ol
Cizre Fem Dershanesi dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yıllardır eğitim faaliyetlerini sürdüren Fem Dershanesi, her sene olduğu gibi bu sene de YGS sınavında Şırnak birincileri çıkarttı. Fem Dershanesi, dereceye giren öğrencilerini birer bilgisayarla ödüllendirdi. Öğrenciler için Kutlu Doğum münasebetiyle İstanbul Fırat Kültür Merkezi (FKM) Tiyatro ekibi 'O’nu Beklerken' adlı oyununu sergiledi. Tiyatro sahnesinden sonra öğrencilere ödülleri verildi.

    2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda(YGS) Şırnak birincileri yine Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Fem Dershanesi'nden çıktı. FEM Dershaneleri Müdürü Fahri Koca, YGS sonuçlarına göre başarılı öğrencilerini tanıttı. Fahri Koca, Şırnak'ta her yıl olduğu gibi şampiyonların yine Fem Dershanesi'nden çıktığını söyledi. 1995 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan FEM Dershaneleri'nin eğitim modeli, rehberlik anlayışı, doküman zenginliği, çeşitliliğiyle kalitenin daima zirvesinde olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Koca, "Bu güzel sonuçlara imza atan başta öğretmen arkadaşlarıma, okuldaki öğretmen ve idarecilerine, her zaman yanımızda yer alan velilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerden tüm puan türlerinde Şırnak birincisi Saadet Eren, Şırnak ikincisi Habib Akbaba, Şırnak dördüncüsü Delil Ceylan, Şırnak beşincisi Naci Tuncer, Şırnak altıncısı Uğur Öner, Şırnak dokuzuncusu Şahin Sungur, Şırnak onuncusu Sümeyye Sinayiç isimli öğrencilerimiz derece çıkarttı.” dedi.

    FEM Dershaneleri Genel Müdürü Fahri Koca dershane olarak sınavda yüzde 97 başarı elde ettiklerini ifade etti. 1995 yılından bu yana gerek liselere giriş gerekse Üniversite sınavlarında dershane olarak her yıl il birincisi çıkardıklarını ifade eden Koca, artık bu başarının geleneksel hale geldiğini söyledi. Koca, bu başarının altında öğretmenlerin fedakârlığı, velilerin duyarlılığı, öğrencilerin ise planlı ve programlı çalışmasının yattığını kaydetti. CİHAN

Yorumlar