Çivili Köyü Derneği'nin halı saha şampiyonu Kümpüllük oldu

Bursa'nın Orhaneli Çivili köyü Derneği 2. halı saha futbol turnuvası düzenledi. Çivili Köyü gençlerinden oluşan takımların isimleri ise köyün mera mevki ve mahalle isimlerinden Tepemelle, Kepez, Gonakardı, Parpı, Kümpüllük ve Patron harmanlar gibi isimle.

Google Haberlere Abone ol
Çivili Köyü Derneği'nin halı saha şampiyonu Kümpüllük oldu

Bursa'nın Orhaneli Çivili köyü Derneği 2. halı saha futbol turnuvası düzenledi. Çivili Köyü gençlerinden oluşan takımların isimleri ise köyün mera mevki ve mahalle isimlerinden Tepemelle, Kepez, Gonakardı, Parpı, Kümpüllük ve Patron harmanlar gibi isimlerden oluştu.

Yaklaşık iki aydır süren halı saha futbol turnuvası Osmangazi Belediyesi Soğanlı halı sahasında oynandı. Kümpüllük Spor, Patron Harmanlar Spor arasında oynan maç sonucunda geçen yılın şampiyon takımı Patron Harmanlar Sporu 7-3 yenerek bu yıl ilk defa Çivili Köyü Derneği'nin düzenlediği turnuvaya katılan Kümpüllük turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva ödül törenine AK Parti Osmangazi Belediye başkan aday adayı Muammer Subaşı, Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Koçdemir, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, Osmangazi Ertuğrul gazi Yörük Türkmen Derneği Başkanı Aydın Akman, Çiftehavuzlar Mahalle Muhtarı Bilal Özen ve dağ yöresi dernek başkanları katıldı. CİHAN

Yorumlar