Cinnet Getiren Koca, Önce Eşini Sonra Kendini Öldürdü

İzmir'de cinnet getiren ve tyükseliştığı eşini av tüfeğiyle öldüren sinirli koca, olayın ardından intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Cinnet Getiren Koca, Önce Eşini Sonra Kendini Öldürdü

İzmir'in Selçuk ilçesi Çamlık mahallesinde sabah saat 06.30 dolaylarında cinnet getiren ve tyükseliştığı eşini av tüfeğiyle öldüren sinirli koca, olayın arkasından intihar etti.

TARTIŞMA ÖLÜM GETİRDİ

İddiaya göre, bir süredir benzeri Yıldız Nazlı (44) ile aralarında sorun yaşayan Eşref Nazlı (53), sabah saatlerinde eşiyle 'boşanma' konusu sebebiyle tyükselişmaya başladı. Tyükselişmanın büyümesi üstüne av tüfeğini saha sinirli koca, benzeri Yıldız Nazlı'ya üç el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan kadın, hadise yerinde can verdi. Sonra dışarıya çıkan Eşref Nazlı, tüfeği kafasına dayayarak intihar etti.

DEHŞET DOLU ANLARA ÇİFTİN OĞLU ŞAHİT OLDU

Öte yandan yaşanan dehşet dolu dakikalara Eşref Nazlı ve Yıldız Nazlı çiftinin oğulları Sabri Nazlı (28) tanık oldu. Olayı soğukkanlılıkla ifade eden Sabri Nazlı, babası ve annesinin devamlı tyükseliştığını anlatım etti.

'DIŞARI ÇIKIP BİR BAKTIM...'

Oldukça üzgün bulunduğu gözlemlenen Sabri Nazlı, şöyle konuştu:

'Babamın sinirli bir yapısı vardı. Annem de inatçı biriydi. Bir süredir anne ve babam anlaşamıyorlardı. Annem işe başladıktan sonra evdeki sorumluğunu yapmıyordu. Yani biz çiftçilik oluşturan bir aileyiz. Akşam eve geldiğimizde yemek hazır olmuyordu ve bu nedenden dolayı ötürü devamlı tyükselişma yaşanıyordu. Olayın yaşandığı sabah saat 06: 30 sularında babam ve annem gene tyükselişmaya başladı. Annem babama boşanmak istediğini söyledi, babam da 'tamam boşanalım' dedi. Bu kere annem 'boşanırsak bu evi başınıza yıkarım' halinde bir söz söyledi. Babam da bu söze karşılık daha fazla aşırı sinirlendi ve eline tüfeği alarak annemi öldüreceğini söyledi. Ben evvela korkutmak amacıyla böyle bir şey yaptığını zannettim. Ayırmaya çalıştım; fakat arkası peşine üç el ateş etti. Ne olduğunu anlamadım, annemi tutarken babam aradan kaçarak dışarıya çıktı. Ben bu sırada annemin yanındaydım. Sonra bir el daha ateş sesi duydum. Dışarı çıkıp baktığımda babam kafasından kendini vurmuştu.'

POLİS İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, alanda geniş çaplı bir araştırma yaptı. Eşref ve Yıldız Nazlı çiftinin cesetleri İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar