Cinnet geçiren baba kızını oyun oynarken vurmuş

Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Atik Yaylası'nda cinnet geçiren şahsın; eşini, kızını ve bir kadını öldürdükten sonra kendi canına kıymasıyla ilgili Hatay Valiliği bir açıklama yaptı.Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada;...

Google Haberlere Abone ol
Cinnet geçiren baba kızını oyun oynarken vurmuş

Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Atik Yaylası'nda cinnet geçiren şahsın; eşini, kızını ve bir kadını öldürdükten sonra kendi canına kıymasıyla ilgili Hatay Valiliği bir açıklama yaptı.

Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada; "Bugün saat 14.30 sıralarında Hatay'ın Belen İlçesi Atik Yaylası’nda yaşayan M.K.'nın kendi evinde 2 kadını ve kendi kızını öldürdükten sonra canına kıydığı bildirildi.Açıklamada, " Eldeki ilk veriler, Hatay'ın Kırıkhan nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen M.K. (30) isimli kişi ile eşi F.K. (30) arasında, M.K.’nın başkası ile duygusal ilişki yaşaması nedeni ile çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş ve çıkan kavgada M.K., evde bulunan ruhsatlı av tüfeği ile önce eşi F.K.’yı, daha sonra duygusal ilişki yaşadığı iddia edilen F.S. (43) isimli kişiyi vurarak öldürmüş, daha sonra evin önünde oynayan kızı İ.K.'yi (8) öldürdükten sonra aynı silahla kendi canına kıymıştır. Olay adli makamlara intikal etmiştir." denildi.

CİHAN

Yorumlar