Cindilli Otomomotiv'den engellilere minibüs jesti

Erzurumlu bir otomotiv firması, engelli çocukların rehabilitasyon merkezlerine taşınması amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'ne sıfır kilometre minibüs hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
Cindilli Otomomotiv'den engellilere minibüs jesti

Erzurumlu bir otomotiv firması, engelli çocukların rehabilitasyon merkezlerine taşınması amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'ne sıfır kilometre minibüs hediye etti. Aracı hediye eden Cindilli Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindilli, minibüsün anahtarını düzenlenen sade bir törenle Vali Ahmet Altıparmak'a teslim etti.

Sosyal sorumluluk kapsamında iş adamı Muammer Cindilli, 75 bin TL değerindeki bir minibüsü engelli çocukların ulaşımında kullanılmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağışladı. Cindilli Otomotiv'de düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Cindilli,"2 yaşında annem öldü. Öksüz büyüdüm. Engelli kardeşlerimin rehabilitasyon merkezlerine ulaşımında ve diğer hizmetlerinde kullandırılmak üzere Koç Holding Genel Müdürümüz Haydar Yenigün ile Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Koç'a teşekkür ediyorum. Bu araç inşallah bizim için bir burak olacaktır." dedi.

Vali Ahmet Altıparmak, engellilere anlamlı yardımından dolayı Cindilli'ye teşekkür etti. Vali, Muammer Cindilli'nin şehrin sakini olmayıp, aksine sahibi olduğunu yaptığı bağış veyardımlarda gösterdiğine dikkat çekerek,"Muammer Be, bir kez daha bu şehrin sakini değil saiki olduğunu göstermiştir. Kendisine bu anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu minibüsle engelli çocuklarımız taşınacak. Çağ kendi sorunlarını doğuruyor ve çözdüm derken yine başka bir sorun çıkıyor. Bu sorunların çözümünde devlet ve millet olarak el ele verdiğimizde ise ortaya bereketli, güzel sonuçlar çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından iş adamı Cindilli, minibüsün anahtarlarını Vali Altıparmak'a teslim etti. Daha sonra direksiyon başına geçip, yanına da Cindilli'yi oturtan Vali Altıparmak, emniyet kemerini takıp, 'Besmele' çekerek aracın hayırlı olması temennisinde bulundu. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt ile davetliler katıldı.

CİHAN

Yorumlar