Cinayete kurban giden kadın, iki hafta önce mezar yerini seçmiş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde otomobilinin içinde tabancayla vurularak öldürülen 2 çocuk annesi Aysel Üstüntaş (34) toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Cinayete kurban giden kadın, iki hafta önce mezar yerini seçmiş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde otomobilinin içinde tabancayla vurularak öldürülen 2 çocuk annesi Aysel Üstüntaş (34) toprağa verildi. Ölen kadının annesi ve kardeşleri mezar başında gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne ölümle tehdit edildiğini söyleyen kızının 15 gün önce kendi mezarını seçtiğini söyledi.

Karadeniz Caddesi'nde önceki gece kullandığı otomobilde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen Üstüntaş'ın cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Kuyumculu Köyü'ne getirildi. Üstüntaş için Kuyumculu Köyü Orhangazi Camii'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Üstüntaş'ın cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi. Ölen kadının boşandığı eşinin ailesinin yanında bulunan iki kızı ise cenazeye getirilmedi.
Hayatını kaybeden Üstüntaş'ın annesi Nagihan ve kardeşleri, cinayetle ilgili suçladıkları Üstüntaş'ın eski kocasına tepki için ''Ey katil, dileriz her saniye vicdan azabı çeker, uykulu bir gece dahi geçirmemen dileğiyle. Uykuların kaçsın gözyaşların bitmesin' yazılı döviz ile Üstüntaş'ın çocuklarıyla çekilen fotoğrafını taşıyarak mezarlığa kadar yürüdü. Yakınları, Üstüntaş'ın çocuklarının kaçırıldığını öne sürerek çocukların annelerinin öldüğünden haberlerinin olmadığını ve cenazeye getirilmediklerini söyledi.

Acılı anne, kızının mezarına sarılıp gözyaşı döktü.Kızının 15 gün önce mezar yerini seçtiğini söyleyen anne Üstüntaş, şunları söyledi: "15 gün önce geldi seçti burayı. 'Beni takip ediyorlar. Beni öldürecekler' dedi. 'Yanıma gel' dedim. 'Çocuklar okula gidiyor' dedi. Canım yavrum. Bütün anneler yanmasın böyle. Ben çok yandım. 'Anne ben ölürsem yavrularıma bakar mısın' dedi."

Mezar başında ağlayan anne ve kardeşleri, Üstüntaş'ın mezarının başına çocuklarıyla çekilmiş fotoğrafı bıraktı. Mezarı karanfillerle donattı.

ESKİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Karadeniz Caddesi'nde önceki gece meydana gelen olayda, boşandığı eşinin yanında bulunan çocuklarını almaya gittiği belirtilen Aysel Üstüntaş'ın (34) kullandığı otomobilin sağ kapısını açan saldırgan tabancayla Üstüntaş'a 8 el ateş etti. Üstüntaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yeri yakınında bulunan bir iş yeri kamerasını inceleyen polis, cinayetin O.Ç isimli şüpheli tarafından işlendiğini belirledi.
Kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdüren polis, ölen kadının boşandığı eski kocası S.F'yi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

CİHAN

Yorumlar