Cinayet zanlısı Prof. Dr. Ahmet G. ve sekreter Asuman S. adliyeye sevk edildi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Öztürk'ü (42) odasında boğazını keserek öldüren ve aynı fakültede öğretim üyesi olan Prof. Dr. Ahmet G. (55) ile fakültede sekreter olarak çalışan...

Google Haberlere Abone ol
Cinayet zanlısı Prof. Dr. Ahmet G. ve sekreter Asuman S. adliyeye sevk edildi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Öztürk'ü (42) odasında boğazını keserek öldüren ve aynı fakültede öğretim üyesi olan Prof. Dr. Ahmet G. (55) ile fakültede sekreter olarak çalışan Asuman S. emniyetteki ifadelerinin ardından Konya Adliyesi’ne sevk edildi.

    İki gün boyunca haber alınamayan Doç. Dr. Celalettin Öztürk, dün odasında kanlar içerisinde bulunmuştu. Olay hakkında soruşturma başlatan polis, Prof. Dr. Ahmet G.’nin 2 gün boyunca evine ve fakülteye gitmediğini tespit etti. Prof. Dr. Ahmet G.’nin otomobilinin plakasından bulunduğu noktayı tespit eden polis, Ahmet G.’yi gözaltına almıştı.

    Prof. Dr. Ahmet G., polisteki ifadesinde, bir kadın nedeniyle Doç. Dr. Celalettin Özdemir ile husumet yaşadığını ve Özdemir’i öldürdüğünü itiraf etti.

    Ahmet G.’nin, Asuman S. ile olan ilişkisinin eşinin ve yakınlarının duymasından çekindiği için işlediğini söylediği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar