Cinayet zanlısı hastanede bıçaklı saldırıya uğradı

İzmir'de bir kişi bıçakla öldürdüğü şahsın yakınlar tarafından tedavi gördüğü hastanede bıçaklandı.Bornova ilçesinde 16 Haziran'da meydana gelen olayda birahane sahibi Cemal Paktemur ve aynı iş yerinde çalışan Kenan U., İlhami D....

Google Haberlere Abone ol
Cinayet zanlısı hastanede bıçaklı saldırıya uğradı

İzmir'de bir kişi bıçakla öldürdüğü şahsın yakınlar tarafından tedavi gördüğü hastanede bıçaklandı.

Bornova ilçesinde 16 Haziran'da meydana gelen olayda birahane sahibi Cemal Paktemur ve aynı iş yerinde çalışan Kenan U., İlhami D. ile tartışmış, kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan Paktemur, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan cinayet zanlısı İlhami D. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Cemal Paktemur'un (41) ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgada, kendisi de bıçakla yaralanan cinayet zanlısı İlhami D. (47) tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bıçaklı saldırıya uğradı. Hastane odasının önünde bekleyen polis memurunun bir anlık boşluğundan yararlanan şüpheliler, odasına girdikleri İlhami D.'yi çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladılar. Olaydan sonra kaçan zanlılardan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

CİHAN

Yorumlar