Cinayet zanlısı, 7 yıl önce çaldığı bilezikleri satarken yakalandı

Ankara Sincan ilçesinde yan komşusunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kolundaki 5 adet bileziği çalan hırsız, polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda 7 yıl sonra yakayı ele verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cinayet zanlısı, 7 yıl önce çaldığı bilezikleri satarken yakalandı

Ankara Sincan ilçesinde yan komşusunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kolundaki 5 adet bileziği çalan hırsız, polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda 7 yıl sonra yakayı ele verdi. A.S. isimli şahıs 30 Ocak 2014 günü, çaldığı bilezikleri Sincan’da bir kuyumcuda satmaya çalışırken yakalandı.

7 yıl önce A.S. isimli bayanı bıçakla öldürerek kolundaki 5 adet bileziği alan ve bugüne kadar bulunamayan zanlı, Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uzun süren yoğun çalışmaları sonucunda yakalanarak cezaevine gönderildi.

Olay 21 Mart 2007 tarihinde ilçedeki İstasyon mahallesi Mini sokak numara 4/7 adresinde meydana geldi. D.A. isimli şahıs yan komşusu olan A.S. isimli bayanı bıçaklayarak öldürdükten sonra kolundaki 5 adet bileziği aldı. Kasten öldürme ve nitelikli yağma suçuyla Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri faili meçhul soruşturması kapsamında, şüphelinin tespitine yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri A.S. isimli bayanın öldürüldüğü tarihte D.A. isimli şahsın yan dairede kiracı olarak oturduğunu ve kısa süre sonra da başka bir adrese taşındığını tespit etti.

Çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunan A.S. isimli zanlı 30.01 2014 tahinde çaldığı bilezikleri Sincan’da bir kuyumcuda satmaya çalışırken yakayı ele verdi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. CİHAN

Yorumlar