Cinayet zanlısı 3 kişi yakalandı

Gaziantep'te bir iş yerinde çıkan tartışmada öldürülen Salih Yaprak'ın (36), cinayet zanlıları 3 kişi yakalandı. Cinayetin işlendiği tarihten bir gün sonra bulunan ceset otopsi merkezine kaldırılırken, gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye...

Google Haberlere Abone ol
Cinayet zanlısı 3 kişi yakalandı

Gaziantep'te bir iş yerinde çıkan tartışmada öldürülen Salih Yaprak'ın (36), cinayet zanlıları 3 kişi yakalandı. Cinayetin işlendiği tarihten bir gün sonra bulunan ceset otopsi merkezine kaldırılırken, gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

19 Temmuz tarihinde akşam saatlerinde Üniversite Bulvarı üzerinde bir iş yerinde meydana gelen olayda, alacak verecek yüzünden kavga çıktı. Çıkan tartışmada silahla kafasından vurulan Salih Yaprak vefat ederken arkadaşı Ferdi Y.'de, cinayet zanlıları Ali Y. (42), İsmail Y. (45) ve Erhan K. (28) tarafından esir alındı. Cesetten kurtulmak isteyen cinayet zanlıları, cesedi bir halıya dolayarak arabaya koydukları esnada Ferdi Y., olay yerinden kaçarak polise sığındı. Kaçtığı esnada ayağından vurulan Ferdi Y., tedavi altına alındı. Kaçan şahsın verdiği bilgilerden hareket eden polis ekipleri, Salih Yaprak'ın cesedini halıya sarılı bir halde havalimanı yolu üzerinde bulunan Akbulut Köyü girişinde buldu. Cinayet olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Daha öncede sabıkaları olduğu öğrenilen şüpheli şahıslardan 3 adet ruhsatsız tabanca ve 48 adet mermi ve olayda kullanıldığı belirlenen 4 otomobile el konuldu.

Cinayet zanlıları emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar