Cinayet şüphelisinin evini ateşe vermek istediler

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, üç kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada, Coşkun Ayazma (18) öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Cinayet şüphelisinin evini ateşe vermek istediler

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, üç kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada, Coşkun Ayazma (18) öldürüldü. Olay sonrası Ayazma’nın arkadaşları ve yakınları cinayet şüphelisi olan Emre T.’nin evine saldırdı. 3 katlı binanın camlarını kıran grup daha sonra evi ateşe vermek istedi. Polis ekipleri, evde bulunanları binadan çıkartarak olası bir linç girişimini önledi. Kalabalık grup daha sonra yolu da yaklaşık 3 saat trafiğe kapattı.

İddialara göre, Karabağlar ilçesi Eskiizmir caddesi, 804 numara önünde meydana gelen olayda, Coşkun Ayazma ve arkadaşı Selami Ateş ile Emre T. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Kavga sırasında, Coşkun Ayazma, sırtından ve boğazı kesilerek, arkadaşı Selami Ateş ise sol kol ve omuzundan bıçaklanarak yaralandı. İki kişiyi bıçakladığı ileri sürülen Emre T. olay yerinden kaçarken, iki yaralı ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ayazma, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Coşkun Ayazma'nın ölüm haberini alan arkadaşları ve yakınlarından oluşan kalabalık bir grup, cinayet şüphelisi Emre T.’nin 3959/12 sokakta bulunan evine saldırdı. Öfkeli grup polis tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, bina taş yağmuruna tutuldu. Öfkeli kalabalık, binayı ateşe vermek istedi. Polis ekipleri, olay yerine gelen TOMA araçları ve çevik kuvvetin desteğiyle öfkeli grubu kontrol altına alabildi. Cinayet şüphelisi Emre T.’nin binada oturan anne, baba ve 2 ağabeyi ile binada yaşayan diğer aileler güçlükle binadan tahliye edildi. Binada çıkarılan yangın ise büyümeden itfaiye tarafından söndürüldü.

Kalabalık grup Emre T.’nin bir yakınına ait olduğu iddia edilen bir marketi de kundakladı. İtfaiye araçları, polisin desteğiyle bölgeye girerek yangına müdahale etti. Öfkeli grup ayrıca Eskiizmir Caddesi'ni yaklaşık 3 saat trafiğe kapattı. Polis, cinayet şüphelisi Emre T.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.


CİHAN

Yorumlar