Cinayet şüphelisi, film gibi kovalamaca sonucu yakalandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde faaliyet gösteren gazinoda bir iş adamının ölümü, bir garsonun da yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının şüphelisi, kovalamaca sonucu yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Cinayet şüphelisi, film gibi kovalamaca sonucu yakalandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde faaliyet gösteren gazinoda bir iş adamının ölümü, bir garsonun da yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının şüphelisi, kovalamaca sonucu yakalandı. Polis aracına çarparak kaçmaya çalışan şüpheli ve 2 arkadaşı, filmleri aratmayan takip sonucunda gözaltına alındı.

İlçenin Uzunkum köyünde Sapanca Gölü kıyısındaki bir gazinoya 5 Aralık'ta düzenlenen silahlı saldırıda cam kenarında oturan müşterilerden iş adamı Nezir Elma (59) vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti. İş yerinde garsonluk yapan Ekrem S.'de (30), yaralanmıştı.

Silahlı saldırının ardından Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında cinayet şüphelisi olarak aranan E.Ş., Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Cinayet şüphelisi ve iki arkadaşının bulunduğu otomobili, Arifiye ilçesinde takibe alan polis, aracı durdurmak istedi. Takip edildiklerini fark eden şüpheli ve arkadaşları kaçmaya başladı. Kovalamaca Beşköprü ve 32 Evler Mahalleleri'nde sürdü. Çok sayıda polis ekibinin katıldığı kovalamaca sırasında şüphelilerin otomobili bir polis aracına çarptı. Bu sırada araçtan atlayan bir şüpheli gözaltına alındı. Polis aracına çarptıktan sonra kaçmayı sürdüren 2 şüpheli, Kemalpaşa Mahallesi'nde alt yapı çalışmasının yapıldığı sokakta kaldırıma çıkarak kaza yaptı.

Yaya olarak kaçan cinayet şüphelisi E.Ş. ile arkadaşı, polislerin ısrarlı takibi sonucu yakalandı. Şüpheliyle birlikte bir tabancanın bulunduğu öne sürüldü.
Ayağından yaralanan E.Ş., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Şüpheli sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. CİHAN

Yorumlar