Cinayet gibi kaza kamerada

Ümraniye’de bir kişinin ölümüne neden olan kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, cadde üzerinde hızla geriye giden otomobil bir yayayı altına alarak eziyor. 52 yaşındaki...

Google Haberlere Abone ol
Cinayet gibi kaza kamerada

Ümraniye’de bir kişinin ölümüne neden olan kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, cadde üzerinde hızla geriye giden otomobil bir yayayı altına alarak eziyor. 52 yaşındaki 3 çocuk babası şahıs, olay yerinde feci şekilde can veriyor.

Olay İnkilap Mahallesi, Küçüksu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Başbakan Erdoğan’ın programlarındaki çadır kurma işlemlerini yürüten bir şirkette şoför olarak çalışan Ömer Çıpan, yol kenarına park ettiği kamyonetine binmek için caddeye indi. Bu sırada hızlı bir şekilde geriye doğru giden Yasin Yılmaz’ın (40) kullandığı 34 GS 5734 plakalı otomobil, Ömer Çıpan’a çarparak altına aldı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen Çırpan, olay yerinde feci şekilde can verdi. Yasin Yılmaz ve yanındaki 2 arkadaşı ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyette polise ifade veren Yılmaz’ın, piknik alışverişi yapmak için market aradığını, geride kalan markete ulaşmak için de arkaya gittiğini, ani manevra yaptığı için Ömer Çırpan'ı görmediğini söylediği belirtildi.

Çıpan’ın cesedi yapılan incelemelerden sonra savcılık talimatıyla Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Yasin Yılmaz ise polis tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıkları, Ömer Çırpan’a çarpan otomobildeki şahısların pikniğe gitmeye hazırlandıklarını, marketten alış-veriş yapmak için kural ihlali yaptıklarını iddia etti.

Bu arada Ömer Çıpan’ın ölümüne neden olan kaza bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde yürüyerek yola inen Ömer Çırpan’a hızla geriye giden bir otomobil çarpıyor. Çırpan’ı altına larak sürükleyen otomobil güçlükle duruyor.

CİHAN

Yorumlar