Çilek Mobilya, Çin üzerinden yeni pazarlara açıldı

Mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden Çilek Mobilya, dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı’na (CIFF) katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çilek Mobilya, Çin üzerinden yeni pazarlara açıldı

Mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden Çilek Mobilya, dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı’na (CIFF) katıldı. Şirket, yeni ülke anlaşmalarına imza attı.

Çilek Mobilya, mobilya sektörünün önemli fuarlarından biri olan Çin Uluslararası Fuarı’nda (CIFF) yeni ürünlerini sergiledi. Fuara 4. kez katılan firma, tematik tasarımları BiConcept ve Black Pirate ile fuarın en renkli standı olarak büyük ilgi gördü. Yakut, Mocha, Natura Baby ve Royal gibi birbirinden farklı tasarımları ile Çinli ziyaretçilerin olduğu kadar dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların da ilgisini çeken Çilek Mobilya, dünya standartlarında üretimi, sahip olduğu güvenlik ve sağlık sertifikaları ile de beğeni topladı. Yeni işbirlikleri ve yeni mağazalar için fuarda 100’e yakın yatırımcı ile görüşmeler gerçekleştirdi. Başta Çin olmak üzere, Hindistan, Bangladeş, Güney Kore, Tayvan, Suudi Arabistan ve Sudan ile önemli işbirliklerine imza atıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, Çin ve dünyadaki benzer fuarların mobilya sektörü açısından öneminin her geçen gün arttığını söyledi. Çilek, "Hedef pazarlara ulaşmak için fuarları değerlendirmeye çalışıyoruz. Bunu fırsat olarak görüyoruz. Fuarda gördüğümüz yoğun ilgiden son derece memnunuz. Yine yeni ülkelere gidiyoruz, yeni anlaşmalar imzaladık. Yakında yeni açtığımız mağazalarla tüm dünyada olacağız." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar