Çıktığı trafoda akıma kapılarak hayatını kaybetti

Eskişehir'in Yunus Emre beldesinde, sigortayı değiştirmek için trafoya çıkan bir işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Çıktığı trafoda akıma kapılarak hayatını kaybetti

Eskişehir'in Yunus Emre beldesinde, sigortayı değiştirmek için trafoya çıkan bir işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Trafoda asılan kalan işçinin cesedi, daha sonra aşağıya indirilerek hastane morguna kaldırıldı.

Olay, Mihallıçık İlçesi Yunus Emre Beldesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Beldesi yakınlarındaki bir çiftlikte çalışan R.K., çiftliğin yakınlarındaki trafoya çıkarak atan sigortayı değiştirmek istedi. Ancak R.K., sigortasını değiştirmek için çıktığı trafoda elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan R.K.'nin cesedi trafoda asılı kaldı. Trafoda bir insanın asılı olduğunu gören çevre sakinleri durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen yetkililer ise elektrik akımına kapılan R.K.'nin trafo da asılı olan cesediyle karşılaştı. Elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen R.K.'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar