'Cihan'ın muhabirleri CHP'ye oy isterken yakalandı' haberi yalan çıktı

Manisa’nın Gördes ilçesinde, Yeni Şafak gazetesi muhabiri tarafından yapılan, 'Cihan'ın muhabirleri CHP'ye oy isterken yakalandı' başlıklı haber yalan çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Cihan'ın muhabirleri CHP'ye oy isterken yakalandı' haberi yalan çıktı

Manisa’nın Gördes ilçesinde, Yeni Şafak gazetesi muhabiri tarafından yapılan, 'Cihan'ın muhabirleri CHP'ye oy isterken yakalandı' başlıklı haber yalan çıktı. Haberde Zaman Gazetesi Gördes sorumlusu olarak adı geçen Hacı Coşkun, Zaman Gazetesi ile hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi.

Olayın, orada bulunan Yeni Şafak gazetesi muhabiri tarafından abartıldığını ve yazılanların yalan olduğunu belirten Coşkun, "Benim de tanıdığım iki bayan kardeşimiz, Cihan’ın seçim sonucu verilerini almak için gönüllü olarak görev almışlar. Bu iki bayan kardeşimize de Cihan, yaka kartı vermiş. Haberdekilerin hiçbiri yaşanmamıştır. Sadece oradaki görevlilerin içeri alınmasıyla ilgili polislerle konuşulmuştur ve iki bayan kardeşimiz, hiçbir siyasi söz söylememiştir. Olay, orada bulunan muhabir tarafından abartılmış ve yazılanların hepsi yalandır. Bayan arkadaşlarımızın orada durup durmamasıyla ilgili hiçbir konuşma olmamıştır. Ayrıca bu konuşma, oy kullanılan salonda değil de okulun bahçesinde gerçekleşmiştir. Yani kısacası haber tamamen yalan ve iftiradır." dedi. CİHAN

Yorumlar