Cihan’dan yeni internet abonelerine ücretsiz mobil uygulama desteği

Cihan Haber Ajansı, internet medyasına yönelik bir kampanya düzenleyerek, yeni abone olanlara ücretsiz internet sitesi ve mobil uygulama desteği vermeye başladı. Cihan Haber Ajansı Haber Yayın Satış Direktörü Erdal İnce, “İnternet piyasasına...

Google Haberlere Abone ol
Cihan’dan yeni internet abonelerine ücretsiz mobil uygulama desteği

Cihan Haber Ajansı, internet medyasına yönelik bir kampanya düzenleyerek, yeni abone olanlara ücretsiz internet sitesi ve mobil uygulama desteği vermeye başladı. Cihan Haber Ajansı Haber Yayın Satış Direktörü Erdal İnce, “İnternet piyasasına yeni girmek isteyen girişimciler için çok uygun fırsatlar sunuyoruz. Cihan’dan haber alan herkes, internet sitesini, bir yıllık teknik destek ve mobil uygulamayı ücretsiz almış olacak.” dedi.

Cihan Haber Ajansı (Cihan), geliştirdiği kampanyayla yeni abonelerine internet haberciliğinin yanı sıra birçok teknik imkânı da beraberinde sunuyor. Kampanya hakkında bilgi veren Haber Yayın Satış Direktörü İnce, ”Cihan 2 binli yılların başından bu yana gelişen internet medyası için sürekli çözümler üreten bir ajans oldu. Türkiye’de internet medyasında ilk kez hazır, kurgulanmış, seslendirilmiş haberleri biz 5 yıl önce hizmete sunduk. O dönemde çok beğenildi. Ancak Türkiye’de şimdi internet altyapısı hızla büyüyüp gelişince, internet siteleri ham haberleri alıp kendileri servis etmeyi tercih ediyorlar. Biz de bu çerçevede günlük ortalama 100’e yakın video, 500’e yakın yazılı ve fotoğraflı haber üretiyoruz. Şu an Türkiye’nin önde gelen internet sitelerinin birçoğu Cihan’la çalışıyor.” diye konuştu.

Bu kampanyayla özellikle maddi imkânları sınırlı olan ve sektöre yeni adım atan internet sitelerine hizmet vermeyi amaçladıklarını vurgulayan İnce, şunları söyledi: ”Büyük internet siteleri yapılan anlaşmalarla internet haberciliği hizmetlerinden zaten yararlanıyorlar. Ancak küçük siteler bundan yararlanamıyor. Biz bu kampanyayla kendilerine de bu hizmetten yararlanma şansı veriyoruz. Genelde internet medyasına yeni girecek olan adaylara yönelik bir çalışma yapmak istedik. Bu konuda Cihan olarak Te Bilişim firmasıyla ortak bir çözüm ürettik. Cihan’a abone olan herkes internet sitesini hazır alırken, bir yıllık teknik desteğini ve domaini alıyor. Yani internet sitesi ismi belirlenmemişse kendisi belirliyor. Bununla da kalmıyor bugünlerde revaçta olan sosyal medya mobil araç uygulamalarını da ücretsiz alma imkânına sahip oluyor. Bir sonraki aşamada da kendilerine sosyal medya danışmanlığı vermeyi düşünüyoruz.”

Te Bilişim Satış ve Pazarlama Uzmanı Osman Ekinci ise verilecek hizmetle birlikte kampanyaya dâhil olan abonelere gönderilecek haberlerin otomatik olarak sitelerine düşeceğini ifade etti. Ekinci, abonelerin ek bir zahmete girmeden haberleri kendi sitelerinde ve geliştirecekleri mobil uygulamalarda Te Bilişim aracılığımızla otomatik olarak yayınlayacağını bildirdi.

Kampanya, 1 yıllık abone olan müşteriler için ‘Başlangıç, Kurumsal ve Profesyonel’ adıyla 3 paketten oluşuyor. Başlangıç paketi bölgesel yayın yapan aboneler için düşünülmüş. Bu paketle aboneler istedikleri bölgenin haberlerine ve fotoğraflarına ulaşabiliyor. Ayrıca 1GB disk alanı ve 30 GB aylık bant genişliğine sahip oluyor.

Kurumsal Paketle; abonelere ulusal haberlerin yanında 2 GB disk alanı, 50 GB aylık bant genişliği ve internet sitesinin İPhone ve Android uygulama hizmeti sunuluyor.

Profesyonel Paket’i alan aboneler ise Kurumsal Paket’in olanakları yanında videolu haberlerden de yararlanabiliyor.

Ödeme konusunda kolaylıkların sağlandığı kampanyayla ilgili detaylı bilgi http://www.cihan.com.tr/kampanya adresinden ulaşılabiliyor.

CİHAN

Yorumlar