Cihan Haber Ajansı'nın iPhone uygulaması yenilendi

Cihan Haber Ajansı'nın haber, video ve fotoğraflarına kolayca erişim sağlayan Cihan iPhone uygulaması, tasarımından fonksiyonlarına kadar tamamen yenilendi.

Google Haberlere Abone ol
Cihan Haber Ajansı'nın iPhone uygulaması yenilendi

Cihan Haber Ajansı'nın haber, video ve fotoğraflarına kolayca erişim sağlayan Cihan iPhone uygulaması, tasarımından fonksiyonlarına kadar tamamen yenilendi. Yeni uygulama ile Cihan'ın zengin haber ve multimedya içeriğine kolayca erişip bunları paylaşmak mümkün.

Haber, Fotoğraf, Video, Cihan Web TV, Canlı Yayın, Çek Gönder ve Namaz Vakitleri gibi bölümlerin yer aldığı yeni Cihan iPhone uygulaması, bazı ek özelliklerle de güçlendirildi. Uygulamada son 10 manşet slayt şeklinde görüntülenebiliyor, ayrıca tüm manşetlere erişilebiliyor. Ana sayfada yer alan Editörün Seçtikleri bölümünde öne çıkan haberler listeleniyor. Video ve Fotoğraf bölümlerinde ise favori video ve fotoğraflar sergileniyor.

Uygulama üzerinden ayrıca, hem Cihan'ın canlı yayınlarını hem de Cihan Web TV'deki videoları izlemek mümkün. Çek Gönder fonksiyonu yeni sürümde de bulunuyor. Bu fonksiyon ile kullanıcı çektiği fotoğraf ve videoları, bilgisini de ekleyerek kolayca Cihan editörlerine ulaştırabiliyor. Uygulamada, tüm haber, fotoğraf ve videolara da erişilebiliyor ve kolayca paylaşım yapılabiliyor. Yeni Cihan iOS uygulaması, App Store'dan ücretsiz indirilebiliyor. Uygulamanın indirilebileceği link şöyle: https://itunes.apple.com/us/app/cihan/id438050157?mt=8&ls=1
CİHAN

Yorumlar