Çiçekçilerde Anneler Günü mesaisi

Aksaray'da Anneler Günü mesaisi sabahın erken saatlerinde başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da anneler için çiçek, en çok tercih edilen hediyeler arasında yer aldı.Aksaray merkezde çiçekçilik yapan Mustafa Dirican, Anneler Günü hazırlıklarına...

Google Haberlere Abone ol
Çiçekçilerde Anneler Günü mesaisi

Aksaray'da Anneler Günü mesaisi sabahın erken saatlerinde başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da anneler için çiçek, en çok tercih edilen hediyeler arasında yer aldı.

Aksaray merkezde çiçekçilik yapan Mustafa Dirican, Anneler Günü hazırlıklarına hafta başından beri devam ettiklerini belirterek, "İnsan hayatında özel günlerden birisi de Anneler Günü. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanıyor. Bugün için hazırlıklarımızı hafta başından beri sürdürüyoruz. Anneler Günü için müşterilerimizden gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Anneler Günü'ne has kırmızı güller, orkideler, karanfillerin yanı sıra canlı çiçeklerin yanı sıra değişik ebatlarda aranjmanlarda hazırlıyoruz.” dedi.

Dirican, 'Hediyeniz ne olursa olsun, yanında çiçeğiniz de olsun' sloganıyla Anneler Günü'nde herkesin annesine çiçek hediye etmesini istekdiklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar