Çiçekçi dükkanında silahlı hesaplaşma

İstanbul Kadıköy'de canlı çiçek satan bir kişi işyerinde silahlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Çiçekçi dükkanında silahlı hesaplaşma

İstanbul Kadıköy'de canlı çiçek satan bir kişi işyerinde silahlı saldırıya uğradı. Fenerbahçe'de meydana gelen olayda çiçekçi Mustafa Subaşı (45) dizine ladığı tek kurşunla yaralandı. Henüz kimliği belirlenemeyen zanlı ise olay yerinden kaçtı.

    Olay, Fenerbahçe, Hacı Mehmet Sokak, Numara 8'deki Oskar Çiçeçilik'te meydana geldi. İddialara göre elinde silahla işyerine gelen kimliği belirsiz zanlı, Mustafa Subaşı'ya 'Ağabeyin nerede' diye sordu. 'Bilmiyorum, gelmedi' cevabını alan zanlı silahla Şubaşı'ya ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Silah sesleri üzerine dışarıya koşan Mustafa Subaşı'nın komşuları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri Subaşı'na ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bu arada panik içinde olay yerine gelen Subaşı'nın ağabeyi gelen şahsın kendisini sorduğunu daha sonra da ateş ettiğini belirtti.

    Hastaneye götürülürken gazetecilerin sorularını cevaplandıran yaralı Mustafa Subaşı ise "Bir kişi geldi. Kim olduğunu bilmiyorum. Ağabeyimi sordu, sonra da ateş etti." dedi.
    
    Görgü tanıkları da, silahlı zanlının yaralıya ağabeyini sorduğunu, daha sonra da ateş ettiğini söyledi.

    Bu arada olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri çiçekçide boş kovan ve parmak izi incelemesi yaptı. Çevredeki işyerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, zanlının kimliğini belirlemeye çalışıyor. CİHAN

Yorumlar