Cibuti’de hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Cibuti'de bir Fransız lokantasına gerçekleştirilen intihar saldırısında hayatını kaybeden Rüştü Gürbüz (46) son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Rüştü Gürbüz'ün eşi, ailesi ve iş arkadaşları katıldı. Cibuti'de bir Fransız...

Google Haberlere Abone ol
Cibuti’de hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Cibuti'de bir Fransız lokantasına gerçekleştirilen intihar saldırısında hayatını kaybeden Rüştü Gürbüz (46) son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Rüştü Gürbüz'ün eşi, ailesi ve iş arkadaşları katıldı.

Cibuti'de bir Fransız lokantasına intihar saldırısı düzenlenmiş, Türk vatandaşı Rüştü Gürbüz hayatını kaybetmişti. Gürbüz’ün cenazesi dün İstanbul’a getirildi. Bugün de Gürbüz'ün Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi Kozyatağı Mehmet Çavuş Camii'ne getirildi. Burada ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Gürbüz’ün yakınları ve çalıştığı şirketin yetkilileri katıldı. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Gürbüz'ün kardeşlerinin üzgün olduğu görüldü. Gürbüz'ün Kazakistan asıllı eşi de cenaze namazı sırasında camii avlusuna geldi. Güçlükle ayakta duran acılı eşi yakınları teselli ettmeye çalıştı.

Cenaze, kılınan namazdan sonra omuzlara alınarak araca taşındı. Daha sonra toprağa verilmek üzere Ihlamur Kuyu Mezarlığı'na götürüldü. Gürbüz, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar