CHP'nin Mudanya adayı Hayri Türkyılmaz

Bursa'nın Mudanya ilçesinde ön seçim yapılmasına rağmen aylardır netleştirilemeyen CHP’nin Mudanya Belediye başkan adayı, 6 Ekim’de yapılan ön seçimin galibi Hayri Türkyılmaz olarak açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Mudanya adayı Hayri Türkyılmaz

Bursa'nın Mudanya ilçesinde ön seçim yapılmasına rağmen aylardır netleştirilemeyen CHP’nin Mudanya Belediye başkan adayı, 6 Ekim’de yapılan ön seçimin galibi Hayri Türkyılmaz olarak açıklandı. Resmi adaylığını CHP Mudanya İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla duyuran Hayri Türkyılmaz, CHP bayrağını Mudanya Belediyesi’nin burçlarına dikeceklerini söyledi.

“HARAMİLERİ SÜPÜRECEĞİZ”

CHP Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur ile kalabalık parti grubunun hazır bulunduğu toplantıda konuşan Mudanya Belediye başkan adayı Hayri Türkyılmaz, birlik ve beraberliklerini kimsenin bozamayacağını ifade etti. “Birileri gibi yatlarda, kumar salonlarında değil halkın arasında Mudanya’yı yöneteceğiz” diyen Türkyılmaz, “Mudanya kimliğine, kültürüne kavuşacak ve rahat bir nefes alacak. Mudanya’da ve Türkiye’de haramileri süpürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MAL BEYANI SÖZÜ

30 Mart 2014’te seçimi kazanmaları halinde kendisine ait mal beyanını Mudanya Belediyesi’nin kapısına asacağını belirten Türkyılmaz, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap sorma adına Mudanya’yı geleceğe taşımaya geliyoruz” dedi.

Bu arada CHP Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur ise, ilçede demokrasinin en iyi örneğini verdiklerini belirterek, “Seçilen ve Genel Merkez tarafından belirlenen aday arkadaşımızın yanına tek vücut olarak seçimlerde başarılı olacağız. Tüm aday adayı olan arkadaşlarımızla birlikte adayımızı destekliyoruz” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar