CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Lütfü Savaş

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının Parti Meclisi tarafından 23 Aralık 2014 tarihinde alınan bir karar neticesinde kesinleştiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Lütfü Savaş

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının Parti Meclisi tarafından 23 Aralık 2014 tarihinde alınan bir karar neticesinde kesinleştiğini açıkladı. Akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yayınlayan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, edindiği tecrübeler ile Hatay'a hizmet için seçim çalışmalarına başladığını belirtti.

    Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş yayınladığı açıklamada geçen süreçte gösterilen dirayetli tutumlarından dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Hatay milletvekillerine, Parti Meclis Üyelerine ve Merkez Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür etti.

    Bugüne kadar siyaset ve ahlak arasındaki mesafeyi açmadan, siyaseti küçük çıkar gruplarının oyuncağı haline getirmeden, en önemlisi hizmet ettiğim siz değerli hemşehrilerime yabancılaşmadan bu yolda yürüdüğünü aktaran Savaş, "Geçmişte bizimle beraber bu yola çıkan her arkadaşıma, CHP’li, AK Parti'li, MHP’li ve diğer tüm partililere, sivil toplum kuruluşu üyelerine, medya mensuplarına ve bütün hemşehrilerime çağrım açıktır. Gelin Hatay’ın birliğini büyütelim. Gelin Hatay’ın geleceğine yeni güzellikler katalım." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar