CHP'nin Dörtyol adayı Duduoğlu projelerini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Dörtyol Belediye başkan adayı Metehan Duduoğlu, belediyecilik anlayışını ve projelerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Dörtyol adayı Duduoğlu projelerini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Dörtyol Belediye başkan adayı Metehan Duduoğlu, belediyecilik anlayışını ve projelerini anlattı.

Saat Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından aday tanıtım programının açılış konuşmasını yapan CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu, uzun zamandır böylesine coşkulu bir kalabalığı bir arada görmediğini, bundan duyduğu mutluluğu ifade etti. İncesu, “30 Mart’ta Dörtyol’da herkes ve her kesim tarafından sayılan ve sevilen değerli kardeşimiz inşaat mühendisi Metehan Duduoğlu’nu Dörtyol Belediye Başkanlığına hep beraber el birliği, gönül birliği ile taşıyacağız. Bu gün burada şahit olduğum kalabalık bunun bir göstergesidir. Siyasi görüş farkı gözetmeden hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Alkışlarla kürsüye çıkan inşaat mühendisi Metehan Duduoğlu konuşmasına özgeçmişini ve belediyecilik anlayışını anlatarak başladı. Metehan Duduoğlu gerçekleştirmek istediği projeleri konusunda ise şunları söyledi: “Mühendislik tecrübelerimizi kullanarak şehrimizin imar problemlerini çözmek ve yeni alanlar açmak. Yeşil alanlar oluşturmak. Şehir meydanı oluşturmak. Otopark sistemini geliştirmek. Şehir içi trafiği rahatlatmak. Temiz sanayi, sahil yolları, sahil düzenlemesi yapmak, yaylaları cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Şehir içi ulaşım hizmetlerini daha geniş zamana yaymak için çalışmalar yapmak istiyoruz.”

Duduoğlu, ibadethaneler ve mezarlıklar için de çalışmalar yapmak istediklerini ifade ederek, Dörtyol’un artık cenaze hazırlama ve defin komplesine ihtiyacı olduğunu belirtti. CHP'nin başkan adayı sözlerine şöyle devam etti: "Şehir içinde görüntü kirliliği yaratan binaları, elektrik direklerini ve tellerini, rögar kapaklarını, yüksek kaldırımları ve benzeri çirkin görüntüye sebebiyet veren materyalleri ıslah ederek modern şehir görüntüsünü sağlamak istiyoruz."

Programa CHP Hatay milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl, CHP Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, CHP İl Başkan Vekili, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Osman Tufan, CHP ve Arsuz Belediye başkan aday adayları, CHP Dörtyol Belediye başkan aday adayları Ahmet Yüce, Bahadır Amaç ve Yavuz Kaan Ateş ile farklı siyasi görüşlere sahip çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN

Yorumlar