CHP’liler park açılışında Erbakan’ı alkışladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Necmettin Erbakan Parkı’nın açılışı sırasında ilginç görüntüler yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP’liler park açılışında Erbakan’ı alkışladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Necmettin Erbakan Parkı’nın açılışı sırasında ilginç görüntüler yaşandı. Saadet Partisi Ataşehir Belediye başkan adayı Numan Yüksel'in, konuşmasında Erbakan’ı öven sözleri, CHP’liler tarafından alkışlandı. Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan da manzara karşısında duygulu anlar yaşadı.

Ataşehir Ferhatpaşa’da yapımı tamamlanan Necmettin Erbakan Parkı için tören düzenlendi. Törene; CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu, CHP Fatih Belediye başkan adayı Sabri Erbakan, Saadet Partisi Ataşehir Belediye başkan adayı Numan Yüksel, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Mustafa Sarıgül, “Erbakan Hoca döneminde mücahitlikleri vardı. O gerçek mücahitler bizimle çalışmasına devam ediyor. O mücahitliği bıraktı şimdi oldu müteahhit. Erbakan Hoca onlara dedi ki 'Sizi gidiler sizi'” ifadelerini kullandı.

Numan Yüksel ise güzel insanların mutlaka hatırlanması gerektiğini söyledi. Yüksel, “Erbakan Hoca gibiler 100 yılda anca gelirler. Ondan sonra da bir daha zor bulunurlar. Bu değerlere sahip çıkmak hem ismen, hem hukuken, hem de aynı devletin insanları olmamız nedeniyle mutlak surette sahip çıkmamız gerekir diyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar