CHP’li vekiller Konak’ın seçilmiş ilk kadın başkanını ziyaret etti

CHP milletvekilleri Hülya Güven, Alaattin Yüksel, Mustafa Balbay ve Rıza Türmen, İzmir'in Konak ilçesinin seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan Sema Pekdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li vekiller Konak’ın seçilmiş ilk kadın başkanını ziyaret etti

CHP milletvekilleri Hülya Güven, Alaattin Yüksel, Mustafa Balbay ve Rıza Türmen, İzmir'in Konak ilçesinin seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan Sema Pekdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadın elinin değdiği ilçenin Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biri olacağına inandıklarını belirten vekiller, “Konak’ın Ankara’daki sesi olacağız.” dedi.

CHP Konak İlçe Başkanı Nilüfer Akyüz’ün de eşlik ettiği ziyarette Başkan Pekdaş’a başarı dileklerini ileten milletvekilleri, yeni dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldı. Pekdaş yönetimindeki Konak Belediyesi’nin yeni dönemde farklı olacağını ve model oluşturacağını söyleyen Balbay, İzmir’in kalbi Konak’ın Türkiye’ye örnek bir belediye olacağını dile getirdi. Balbay, “Konak’ta bir kadın belediye başkanımızın olmasından gurur duyuyoruz. Sema Başkan, başarılı bir seçim sürecinin hemen ardından görevinin başında çalışmalara başladı. Konak’a artık bir kadın eli değecek ve bizler de Konak’ın Ankara’daki sesi olacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Sema Pekdaş da Konak’ta her yönüyle örnek bir model oluşturacaklarını ve her zaman birlikte hareket edeceklerini söyledi. Kurumlar arası diyaloğu mutlaka arttıracaklarını dile getiren Pekdaş, “Sizler bizim Ankara’daki gözümüz kulağımızsınız. Yeni dönemde kurumlar arası uyum ve birlikteliği ön planda tutacağız. Artık hizmet dönemi başlıyor. Birlik ve beraberlik içinde yerel demokrasinin uygulandığı ve Konak’ın tüm kurumlarıyla birlikte kent için çalıştığı, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, esnafıyla yani tüm halkıyla bir aile olacağı bir dönem başlıyor.” dedi. CİHAN

Yorumlar