CHP'li Ünlü'den AK Parti'ye eleştiri: Yasaklar ülkesi olduk

CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü, "Görüyorsunuz Türkiye’yi ne hale getirdiler? Yasaklar ülkesi olduk.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Ünlü'den AK Parti'ye eleştiri: Yasaklar ülkesi olduk

CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü, "Görüyorsunuz Türkiye’yi ne hale getirdiler? Yasaklar ülkesi olduk. Kocaman bir bataklığın içindeler çırpındıkça batıyorlar." dedi.

CHP adayı Kemal Ünlü, Tabakhane Mahallesi'nde konuştu. Ünlü, "Ben bu toprakların çocuğuyum, Bafra aşığıyım, Bafra sevdalısıyım, Bafra'ya hizmet etmek benim için ibadettir. Allah'ın izniyle tüm Bafralının ortak adayı olarak kentime hizmet etmek için sizlerle her şeye varım. Biz kimseden talimat almayız, sadece halkımızın istekleri ve ihtiyaçları bizim için emirdir. Her zaman doğrudan yanayız, halktan yanayız." dedi. AK Parti hükümetini eleştiren Ünlü, sözlerine şöyle devam etti: "Görüyorsunuz Türkiye’yi ne hale getirdiler? Yasaklar ülkesi olduk, ortalık leş kokuyor, pislik kokuyor. Kocaman bir bataklığın içindeler çırpındıkça batıyorlar. Siyaset ahlak üzerine inşa edilmelidir, ey hoca etmezsen eğer, kiri gelir sana da bulaşır. Sen Türkiye'deki bu kokuşmuşluğun neresindesin? Bu halk AKP’ye de gereken dersi verecek ve sandığa gömecektir. Dedikodu siyaseti ayaklarına dolaştı. 31 Mart'ta belediyenin anahtarını teslim alacak ve tüm imkanları Bafralımın ayaklarının önüne sereceğiz."

"Nedir bu koltuk sevdası?" diye soran Ünlü, şöyle konuştu: "Bu millet AKP’ye Bafra'yı 10 yıl teslim etti, 3 -5 müdüre kaldı koskoca belediye. Bafra'ya hizmet edemez, işçisinin maaşını ödeyemez duruma düştü. Sokaklarda dolaşıyor, beni seçin diye yalvarıyor, kapı kapı fincanlar dağıtıyormuşsun hocam. Bu halk sizlere sandıkta en güzel cevabı verecektir. Haydi Bafralım öyle bir sirkeleneceğiz ki bu AKP’lileri tarihin kara sayfaları arasına gömeceğiz. Baframın tüm sorunlarını çözmek için, Bafralımın doğduğu yerde doyabilmesi için, gelecek nesillerimiz için mutlu, umut dolu aydınlık bir Bafra'yı kurmak için harama değil helale oy verecektir Bafralım. 30 Mart'ta Kemal Ünlü'de buluşarak hesap soracağız. Zira bu talan ve soygunun hesabını soracak tek parti CHP, tek aday Kemal Ünlü'dür.'' CİHAN

Yorumlar