CHP’li Topal, Hamamözü muhtarları ile buluştu

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Hamamözü ilçesinin muhtarları ile bir araya geldi. Bu tür buluşmaların kaynaşma açısından çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Topal, "2011 yılından itibaren mahalle ve köy muhtarlarımız ile yan...

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Topal, Hamamözü muhtarları ile buluştu

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Hamamözü ilçesinin muhtarları ile bir araya geldi.

Bu tür buluşmaların kaynaşma açısından çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Topal, "2011 yılından itibaren mahalle ve köy muhtarlarımız ile yan yana geliyoruz, hem biz muhtarlarımızı tanıyoruz hem de muhtarlarımız bir birlerini tanıma fırsatı buluyor.

Muhtarlarımız biliyor ki biz siyaseti ve hizmeti bir birinden ayırıyoruz. Kimseye siz hangi partiye oy verdiniz, kimsiniz diye sormuyoruz. Hemşerilerimize elimizden gelecek en ufak yardım bizi mutlu edecektir. Bu doğrultuda yeni seçilen muhtarlarımız ile yan yana geliyoruz, tanışıyoruz varsa sorunlarını not alıyoruz ve bir diyalog başlatıyoruz." dedi.

Bir sonraki durağının Taşova ilçesi olduğunu kaydeden Milletvekili Topal, "Amasya bu kucaklayıcı siyaseti sevdi ve inandı. Gümüşhacıköy ve Merzifon'daki başarılarımızı bütün Amasya'ya yaymak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Amasya, Türkiye'nin en güzel kenti ve bu kent bütün güzellikleri hak ediyor." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar