CHP’li Tanrıkulu: Bekir Bozdağ yeni skandalın aktörüdür

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın operasyonu engellemek için İstanbul Emniyeti'ne gidip gitmediğine dair iddiaları derhal yanıtlaması, aksi takdirden Adalet Bakanlığı koltuğunu daha fazla işgal etmemesi gerekmek.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Tanrıkulu: Bekir Bozdağ yeni skandalın aktörüdür

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın operasyonu engellemek için İstanbul Emniyeti'ne gidip gitmediğine dair iddiaları derhal yanıtlaması, aksi takdirden Adalet Bakanlığı koltuğunu daha fazla işgal etmemesi gerekmektedir." dedi.

CHP’li Tanrıkulu yaptığı yazılı açıklamada, "17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili her gün skandala bir başka skandal ekleniyor. Kabine değişikliğinden sonra Adalet Bakanlığı koltuğuna oturmuş olan Sayın Bekir Bozdağ, yeni skandalın aktörüdür.
Zira basına yansıyan iddialara göre 2. yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yapılacağı sabah, o sırada Başbakan Yardımcısı olan Sayın Bozdağ İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne giderek mühürlü zarflar içindeki gözaltı listesini almış ve Emniyet amirlerine ‘operasyon yapılmayacak’ demiştir. Eğer söz konusu iddia doğruysa, Sayın Bozdağ’ın Adalet Bakanlığı’ndan zaman kaybettirmeksizin istifa etmesi gerekmektedir. Zira Adet Bakanı olmadan kısa süre önce, doğrudan yargıya müdahale etmiştir. Sayın Bozdağ’ın operasyonu engellemek için İstanbul Emniyeti’ne gidip gitmediğine dair bu iddiaları derhal yanıtlaması, aksi takdirden Adalet Bakanlığı koltuğunu daha fazla işgal etmemesi gerekmektedir." dedi.
CİHAN

Yorumlar